NAPRAKÉSZ TUDÁS I OKOS, ÉRTHETŐ TANÁCSOK EGYÉNRE SZABVA I BARÁTSÁGOS SZAKÉRTELEM I HOSSZÚTÁVÚ GONDOSKODÁS FOLYAMATOS FEJLŐDÉSSEL I TULAJDONOSI SZEMLÉLET I ALÁZAT I HASZNOS TIPPEK I KEDVES LÉGKÖR I UNIVERZÁLIS MEGOLDÁSOK

RÓLUNK

Halljuk a fogaskerekeket, „mit jelent a clinch?”. Miért clinch? Egy rövid, jól csengő szót kerestünk, amely az ábécé első felében foglal helyet, teljesen el tudjuk vonatkoztatni a száraz, unalmas számoktól és olyan jelentése van, amely az elhivatottságunkat szimbolizálja.

A clinch szó jelentései között az összefog, összekapcsol, és a végre eléri kifejezések is szerepelnek.

Van egy olyan csomó, ami a Clinch nevet viseli; általában horgászok, hegymászók, hajósok alkalmazzák. Most már mi is használjuk.

Ezzel szeretnénk a számvitelnek, adózásnak új vetületet adni, ezen kívül szeretnénk új látószögbe helyezni ezeket a tevékenységeket.

Ideges, amikor nem ért egy adózással kapcsolatos kifejezést vagy egyszerűen nem tudja, hogy kérdezzen rá a könyvelőjénél, adótanácsadójánál? Akárcsak a fogászat előtt, igaz? Missziónknak érezzük, hogy ügyfeleinkkel bizalmas, közvetlen kapcsolatot ápoljunk, közelebb hozzuk őket ezekhez a lelketlen számokhoz és táblázatokhoz. Szeretnénk, hogy az adózás, a könyvvitel ne egy rideg, komor, szürke köd legyen az adózók fejében, hanem közérthető és világos, amivel ezen túl mindenki szívesebben foglalkozik.

 

Csapatunk több mint 10 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az adózás területén, melyet készek vagyunk Önökkel a közös siker érdekében megosztani. Multinacionális tudás, folyamatos fejlődés, elhivatottság, alázat, testre szabott támogatás, emberléptékű környezet. Nem csak ügyfelekként tekintünk Önökre, hanem szeretnénk, ha erősségeinket, tudásunkat egymással kölcsönösen megosztva szimbiózisban dolgoznánk együtt. Fogjunk össze, álljunk egymás mellé, mert együtt minden könnyebb!

Kelen Krisztina

Ügyvezető Igazgató Clinch

BURU CSILLA

Irodavezető Clinch

FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS I BIZTONSÁGOS ADATMENTÉS I CSAPATMUNKA I MUNKAFOLYAMATOK ELLENŐRZÉSE

MÉDIA

BLOG

Kapcsolat :

1094 Budapest Márton utca 23-25

+36-20-524-5148

+36 1 791 2230

+36 1 782 2246

Mail: info@clinchfinance.com

Hírlevél :

Clinch Social :

2015 Clinch All rights reserved.